3 biobesök på 7 veckor, det är mycket för att vara jag & månaden är inte slut än!

Årets första dagar var jag och 2 av döttrarna på bio och såg "Sune i Grekland", en rolig familjefilm.
 
 

Sune är tillbaka. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet. Som varje sommar förut planerar familjen Andersson sin semestervecka i Myggträsk. Då händer det mest oväntade, pappa Rudolf bokar en charterresa till Grekland. Familjen blir överlycklig men frågorna om resan är många.

På plats i Grekland inträffar katastroferna, Sune tappar sin tjejtjusarkraft, Håkan Bråkan gillar verkligen inte trollet Julle i barngruppen, mamma Karin blir mer och mer irriterad på Rudolf. Samtidigt upptäcker pappa Rudolf att det är all inclusive och vilka oanade möjligheter det för med sig.

Sune i Grekland – All inclusive tilldelades Biopublikens pris vid Guldbaggegalan 2013!

 

 

I Februari såg jag och sonen "En oväntad vänskap", en mycket sevärd film!!!

 

 

EN OVÄNTAD VÄNSKAP

Drama, komedi 1 timme 52 minuter


Den franska megasuccén som berör människor över hela världen och som listas som en av världens bästa komedier.

Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en skärmflygolycka.

 

I Torsdags var jag och minsta och såg "Tingeling - vingarnas hemlighet", en jättefin film, vackra färger och fin handling..jag var skeptiskt, det är ju en barnfilm, men den var faktiskt bra på alla sätt.

 

 

 

TINGELING - VINGARNAS HEMLIGHET

Animerat, barn 1 timme 15 minuter

För Tingeling och de andra älvorna är Vinterskogen en mystisk och hemlighetsfull värld. Eftersom deras vingar är alltför ömtåliga är det en förbjuden plats, bara vinterälvorna är säkra i Vinterskogen. Men Tingeling kan inte motstå äventyret, hon är alldeles för nyfiken. I det kalla och främmande landskapet möter hon vinterälvan Periwinkle och tillsammans upptäcker de en magisk hemlighet som förändrar allt. En hemlighet som förenar två världar och gör dem till en.

 

Carpe Diem

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0